Deli s prijatelji
Buča

Spletno brskanje vsakega izmed nas odnese tudi na kakšne delikatne strani, včasih prepovedane, po mnenju naših babic celo moralno nevredne, skratka strani, ki imajo »drugačno« vsebino. Mogoče izmed vseh spletnih oglasnikov izstopa oglaševanje raznoraznih zmenkarij in ponujanje intimnih uslug. Takih ali drugačnih.

Do zmenkarskih oglasov pridemo preprosto preko kateregakoli spletnega iskalnika in je dovolj če vnesemo preprosto pod iskalni pojem »osebni stiki«. Par sekund počakamo in že lahko izbiramo med bogato ponudbo.  Torej za vse, ki iščete družbo, udobno se namestite pred monitor in preden preštejemo 123 zmenki  , so le-ti pred vami.

Izbira je velika, saj spletni iskalniki ponujajo ogromno zmenkarskih oglasov, ostane le na vas (oz nas),  da izberemo in kliknemo tiste, ki so nam blizu ali pa zanimivi.

Pa lepo surfanje po zmenkarijah in do naslednjič, lp !

Najnovejši mali oglasi:

Objavi oglas
Deli s prijatelji
Prejšnji članekKmetijski oglasnik in monitor
Naslednji članekOglasi za zaposlitev
Sem delček nečesa, sem delček nekoga, sem delček ustvarjalnosti in sem delček požrtvovalnosti. Sem spletni "zasenjak", ki se posveča spletni prodaji različnih izdelkov, iskanju poslovnih "niš", učenju različnih script, SEO optimizaciji in spletnemu trgovanju na splošno. Sem blogerski odvisnež in kar je najbolj pomembno, sem ustanovitelj KupimProdam.si oglasnika. Tematika, ki sem jo izbral, je namenjena širši populaciji ljudi, saj pišem o meni najbolj priljubljenem rastlinskem in živalskem svetu. Članki večinoma nastajajo spontano, občasno pa se najde kakšna ideja tudi na spletu, ali po kakšni dobri razpravi s prijatelji.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR