Deli s prijatelji
SEO

Pozor, preden pričnete prebirati ta članek želim poudariti da storitev brezplačna SEO analiza spletne strani ter salomonoglasnik.com ni v nobenem primeru odgovoren za posledice, ki bi morebiti nastale z neznanjem oziroma nepravilnim posegom pri sami seo optimizaciji izvedeni na podlagi brezplačne analize vaše spletne strani!!! V kolikor »NE veste« kaj počnete, pustite stran tako kot JE!!! Ali pa prepustite popravila ljudem ki vedo kaj počnejo!!!

Na željo posameznika se izvede seo analiza – »Ne Optimizacija«, s podrobnim izpisom morebitnih napak, katere bi za boljšo uvrstitev v iskalnikih kot so Google, Bing, Yahoo,… bilo potrebno izvesti.

Pozor, brezplačna analiza se izvede za vsakega posameznika/co oz. za posamezno spletno stran samo 1x, zato priporočamo da iz seznama skrbno izberete željeno ključno besedo!

Po opravljenem pregledu boste prejeli na vaš elektronski naslov celoten izpis analize, ter nasvete za izboljšanje uvrstitve v iskalnikih.

Kaj potrebujemo?

–          spletni naslov strani, katero želite analizirati (mojastran.com/)

–          ključno besedo, za katero se želite potegovati (moja ključna beseda)

Za analizo lahko izberete tudi podstran, naprimer (mojastran.com/podstran.html). Pozor, v tem primeru ste izkoristili brezplačen bonus!

V vednost: takšna brezplačna SEO analiza spletne strani je za marsikoga dandanes finančno nedostopna.  V kolikor boste s storitvijo zadovoljni nikar ne pozabite všečkati tega članka. This is the least you can do :-).

Se vidimo na prvi strani!

Zadnje vpisani mali oglasi

Deli s prijatelji
Prejšnji članekAvto Net De
Naslednji članekNajdisi Sms