Deli s prijatelji
Hujsanje

Vsakokrat, ko se psihično in fizično pripravljam za pisanje svojega bloga, si opremim računalniško mizico s sladko energijo za lažjo koncentracijo in podzavestno se tudi vedno, ko pospravim vse sladke dobrote v svoje telo, sekiram kako shujsati. Čeprav še niti ni prave pomladi, že sigurno velika večina nas vseh razmišlja o poletju in času kopalk ob katerikoli lepi morski obali.

Glede na to, da je že polovica marca, imam samo še dobre tri meseca časa, da izgubim zimske obloge, zato razmišljam, katera dieta bi bila najboljša za hitro hujšanje.

Mogoče še en grižljaj nove Milke s karamelo, pa mi bo sigurno kakšna pametna in dobra preizkušena dieta priletela na ekran.

Prva stvar, ki mi pade na pamet, so seveda tablete za hujšanje. Ali pa čaj. Seveda mi sili na smeh, ker se še dobro spominjam legendarne reklame za čang šlang čaj za hujšanje, hehe. Ko sem bil še mali otrok (neobremenjen s svojo minimalno težo) , so vsi sorodniki, prijatelji mojih staršev in sosedje pričeli s pitjem tega čaja spomladi, da bi poleti v kopalkah dobro zgledali. Čeprav se res ne morem spomniti, da bi kdorkoli od teh ljudi dejansko shujšal. Hmmm…   Danes so v modi zeleni čaji, rumeni čaji, Paiyouji Plus čaj, Wulong,razne mešanice s korenino navadnega regrata, koprive, breze, cveta črnega bezga, ….. Pa čisto vsi garantirajo uspeh!?

Razmišljam… če spijem ob 7.00  dva deci zelenega čaja, pojem samo en suh opečen kruh za zajtrk, ob 9.00 spijem rumeni čaj, jabolko za malico, ob 12.00 spet malo zelenega čaja, pa lahko kosilo po ločevalni dieti, po kosilu Paiyouji čaj, pa za žejo hladen čaj iz mešanice zelišč in koreninic, jogurt za malico, ob 15.00 tri deci rumenega,  za pozno popoldansko malico ali večerjo pusta skuta, splahnem z zelenim čajem, ob 18.00 si privoščim Wulong čaj, ne jem več nič, pijem zeleni čaj, rumeni čaj, mešanico, zeleni, rumeni, mešanica, zeleni, rumeni …. ob polnoči mi raznese mehur in pristanem na urgenci… cevka v žile, nič močne hrane naslednjih 14 dni…. Rezultat po dveh tednih : shujšan do kosti, prepojen s samim zdravim čajem in pripravljen za plavalno poletno sezono ! Yeeeee !  Adijo debelost za letos ! Malo heca :-)

Zdaj pa zares!

Kdorkoli bo bral ta blog, naj ne sledi zgoraj omenjenim nasvetom za hitro hujšanje! Izguba kilogramov na način pretiravanja ni zdrava ! Čuvajte svoje zdravje in čeprav boste imeli par dekagramov več kot ste jih imeli lani, še zmeraj dobro zgledate. Če pa v to niste čisto prepričani, pa se na plaži enostavno ne ozirajte na to kaj si drugi mislijo, mislim da je to zadnja stvar zaradi katere bi se morali obremenjevat na svojem letnem dopustu! A ni res?

Sedaj končujem ta blog, saj je od čokolade ostal le še papir, napolitanke pa so najboljše pred večernim tv filmom. Pa dober tek vsem, ki ste se odločili to leto hujšati, hehe.

Deli s prijatelji
Prejšnji članekAvtomobil Na Plin
Naslednji članekMoški Svet