Deli s prijatelji
Logo-Najdisi

Ali ste vedeli da sta optimizacija in promocija vaše spletne strani ključnega pomena za uspeh na spletu? Možno je seveda zapraviti celo premoženje za oglaševanje preko sistemov kot so adwords, odločite pa se lahko tudi za vpis svoje strani v najbolj obiskane iskalnike, kot sta pri nas google in najdisi. Verjetno želite namreč doseči, da vašo spletno stran obišče čim več obiskovalcev, saj se le tako pridobi potencialne stranke.

Statistično gledano je stran www najdi si ena izmed najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji, kar pomeni da se vaša stran enostavno »mora« znajti med iskalnimi nizi v iskalniku ! Zakaj ? Seo! Ena izmed zadnjih posodobitev algoritma, ki ga je seveda ponovno izvedlo podjetje Google (nažalost) je dodana skripta, katera razišče ali ste vašo spletno stran dodali v iskalnike ročno in ali je bila dodaja izvedena avtomatizirano.

Pozicije nekaterih pomembnih spletnih strani so na ta način dobile boleč nepričakovan udarec saj so pričele naglo padati po serpu navzod. In sedaj se zastavi vprašanje zakaj ? Google danes enostavno več ne prenese avtomatizacije na področju povratnih povezav in ravno to je bil razlog da se je sedaj spravil še na iskalnike. Malo verjetno bi bilo da bi lokalizirana domena (spletna stran) bila vpisana v iskalnike po celem svetu, sploh če ni prevedena v tuj jezik.

Torej kakšen pomen ima vpis vaše spletne strani in vseh podstrani v iskalnik najdisi ? Neprecenljiv. Ne samo da lahko v iskalnik www najdi si vpišete vašo domačo stran, z uporabo funkcije »indeksiranje na zahtevo« lahko vpišete prav vsako na novo dodano podstran in glej ga zlomka, dokaj hitro je stran indeksirana tudi s strani googla, saj ima  94% trust rate in ne samo to: stran je tudi glede na področje pravilno lokalizirana!

Zadnje vpisani mali oglasi

Deli s prijatelji
Prejšnji članekNajdisi Sms
Naslednji članekVremenska Napoved Maribor