Deli s prijatelji
Tablični računalnik
Tablični računalnik

Za nekatere je samo igračka, spet za druge nujno zlo sodobne tehnologije, brez katerega si ne predstavljajo več življenja. V katero skupino pa vi spadate? Ali pa še nimate tabličnega računalnika in ste komaj v fazi premišljevanja o nakupu? Mi vam v razmislek ponujamo pet razlogov, ki vas bodo gotovo prepričali, da so tablični računalniki več kot samo modna muha in nikakor niso samo prehodna tehnologija če se slučajno s tem tolažite ali vas to želijo prepričati drugi. Branje vam bo koristilo tudi če si želite samo gole potrditve, da je tablični računalnik zares tisto, kar potrebujete.

Praktični
Kot smo že pisali, tablični računalniki ne bodo izpodrinili namiznih in prenosnih računalnikov, so pa njihovo odlično dopolnilo, sploh ko si želimo samo nekaj »na hitro« preveriti na spletu, prebrati e-maile in pregledati novice. Odložimo ga lahko praktično kjerkoli, saj ne zasede veliko prostora. Ko preizkušamo najnovejši recept, ki smo ga dobili na spletu, imamo lahko računalnik na kuhinjskem pultu, ko peljemo otroka zjutraj v vrtec, si lahko naš malček v avtu pogleda najljubšo risanko.

Dejansko prenosni računalniki
Ker so majni in lahki, jih dejansko lahko vzamete povsod s seboj. Sestanek, počitnice, vožnja z vlakom ali letalom… Ne glede na to, kam se odpravljate, tablični računalniki zasedejo tako malo prostora, da sploh ne boste opazili, da imate s seboj dodatno prtljago.

Prenosnike so na sestankih že davno zamenjali tablični računalniki, saj lahko z njimi dostopate do interneta tudi tam, kjer sicer ni na voljo brezžičnega omrežja. Sicer lahko to naredite tudi s prenosnikom, če vam telefon omogoča »hot spot«, ampak s 3G omrežjem je to veliko bolj preprosto in hitro.

Cenovno ugodni
Če spremljate cene sodobne tehnologije, potem ste verjetno že opazili, da lahko najnovejši pametni telefoni dosežejo znatno višje cene kot tablični računalniki. Res je, da so pametni telefoni danes zasnovani enako kot računalniki in da se tablični računalniki od telefonov razlikujejo samo v tem, da z njimi ne moreš klicat, a je računalnik vseeno računalnik. Če ne drugega že zaradi tega, ker ima večji in bolj pregleden ekran.

Tablični računalniki so vam na voljo že od slabih 200 €. Višja kot je cena, več funkcij vam ponuja. Preden pa se odločite za najdražjega ali najcenejšega, premislite o tem, zakaj ga boste zares uporabljali.

Zares uporabni
In to ne samo za igranje igric in pregledovanje e-pošte, saj z njihovimi funkcijami bistveno pripomorejo k višji kakovosti življenja. V sodelovanju z drugimi pametnimi napravami, ki jih sicer uporabljamo, se njihovo delovanje in uporaba še dodatno izboljšata, kar vam bodo potrdili vsi napredni uporabniki sodobne tehnologije, ki s tabličnim računalnikom recimo upravljajo televizijo in druge podobne naprave.

So se vam ob vsaj enem razlogu zasvetile oči? Potem je tablični računalnik gotovi tisto, kar potrebujete. Izberite si vašega lepotca še danes, saj je njihova ponudba zares ogromna in gotovo boste odkrili takega, ki bo ustrezal vašim potrebam in finančnim zmožnostim! Pri tem pa ne pozabite dokupiti še zaščitne torbice, da se izognete morebitnim praskam in poškodbam.

Preveri ugodno ponudbo tabličnih računalnikov

Zadnje vpisani mali oglasi