Deli s prijatelji
PopTv

Vezano na mojo prejšnjo objavo, me prsti zanesejo na tv spored poptv. Zanima me, kaj ponujajo čez vikend in čez teden in podzavestno primerjam program z lokalno pomursko televizijo.

Zdi se mi, da ta največja komercialna televizija v Sloveniji definitivno prednjači z novicami od doma in iz tujine. Če želiš vedeti, kaj se dogaja trenutno aktualno v Vatikanu in kaj komentirajo na novega papeža slovenski župniki, gledaš pop. Če želiš vedeti, kakšne resničnostne šove vse predvaja svet, gledaš prav tako pop.

Mogoče vas zanimajo neskončne solzave španske nadaljevanke, ali pa turške, pa včasih tudi ameriške ? Na tej televiziji vam postrežejo z najboljšimi in najbolj gledanimi. Še celo moj tast je zasvojen s temi tv-limonadami, čeprav tega ne bi nikoli niti pomislil. Pa vendar.

Njihov pop spored je poln vsega , za vsak okus nekaj, kar potrjuje, da v ozadju deluje dobro organizirana ekipa, ki ve, kaj ljudje radi gledamo. Pa ne samo to, ta ekipa, ki je gledalec ne vidi in niti ne pomisli nanjo, skrbi za to, da bo za vsako starostno skupino nekaj, kar bo privabilo nove gledalce in seveda zadržalo že stalne goste. Pa bodimo mladi, stari, izobraženi ali pa šele majhni šolarji – poptv spored zelo dobro zadovolji naša pričakovanja.

Osebno pa sem sam najbolj zadovoljen, ko si lahko na tej televiziji v petek zvečer pogledam kak dober triler ali pa staromodno grozljivko, po možnosti v poznih večernih urah in seveda po možnosti tudi s čimmanj reklamami.

Zadnje vpisani mali oglasi

Deli s prijatelji
Prejšnji članekTv As Spored
Naslednji članekRezultat Lota