Deli s prijatelji
Zurnal24

Zurnal 24 ur je eden najbolj branih brezplačnih dnevnikov v Sloveniji. Prvič se je na trgu pojavil septembra leta 2007, katerega je do marca 2012 vodil Goran Novkovič in ga kasneje prevzel sedajšnji odgovorni urednik Matej Košir.

Zurnal 24 Ur

In zakaj sem se danes razpisal prav o zurnal 24 ur?

Ker se ga distributira v vseh večjih Slovenskih mestih preko časopisnih stojal, občasno ga dobim tudi v mojem priljubljenem »kafiču« in je popolnoma brezplačen! V današnjem času lahko rečemo za malo katero stvar da je prfektno dobra in zanjo ni potrebno odšteti niti centa! BRAVO zurnal!

In kaj storim ko dnevnikov enostavno zmanjka?

Preprosto, obiščem njihov priljubljen spletni portal »zurnal 24 ur«.

Vsekakor priporočam obisk

Najnovejši mali oglasi:

Objavi oglas
Deli s prijatelji
Prejšnji članekZaposlitev Doma
Naslednji članekVreme On Net
Sem delček nečesa, sem delček nekoga, sem delček ustvarjalnosti in sem delček požrtvovalnosti. Sem spletni "zasenjak", ki se posveča spletni prodaji različnih izdelkov, iskanju poslovnih "niš", učenju različnih script, SEO optimizaciji in spletnemu trgovanju na splošno. Sem blogerski odvisnež in kar je najbolj pomembno, sem ustanovitelj KupimProdam.si oglasnika. Tematika, ki sem jo izbral, je namenjena širši populaciji ljudi, saj pišem o meni najbolj priljubljenem rastlinskem in živalskem svetu. Članki večinoma nastajajo spontano, občasno pa se najde kakšna ideja tudi na spletu, ali po kakšni dobri razpravi s prijatelji.