Deli s prijatelji
Kmetijski Oglasnik

Sem “začetnik” v svojem spletnem pisanju in seveda je hot tema in moja prva ideja za pisanje o raznoraznih oglasnikih, “danes bom vzel za primer kmetijski oglasnik”, saj na njih poslovno preživim večji del delovnega časa. Zakaj? Zato, ker preplavljajo splet, na internetu jih je polno in prodaja in nakupuje se na veliko!

Kmetijski Oglasnik

Trenutno je pri meni pač tako, da živim na Dolenjskem in nujno potrebujem nov monitor, ker mi obstoječi na čase zamrzne sliko.

Bingo, najden monitor na kmetijski oglasnik si

Ker veliko časa presedim za računalnikom, me od pokvarjene tehnologije že boli glava in odločim se, da si pod nujno kupim nov monitor. Nov? Ah, za novega nimam denarja :-). Z zadnjimi atomi moči mojega “monitorčka” in napol zaprtimi očmi najdem preko iskalnika željen monitor na prav tem oglasniku.

Po glavi mi roji misel “pa saj je nemogoče da bi tukaj prodajali monitorje” ampak me iskalnik vseeno ponese na kmetijski oglasnik. Ko klikam malo sem in malo tja, vidim da je ta “korenjak” resnično samo oglasnik z malimi oglasi s kmetijsko vsebino in je pač določen uporabnik preizkusil srečo tudi tukaj.  Pohvalno in vsekakor vredno truda, saj je ogled izvršil prodajo (sem ponosen lastnik brezhibno delujočega LG W2363D. In zakaj je g. Google na prvi strani iskalnika predstavil ravno ta monitor? Med vsemi  110 000 rezultati je ta zasedel prvo mesto v Googlu prav zaradi izvirne vsebine ter izvirnega naslova.

Zadnje vpisani mali oglasi

>> Objavi oglas <<

>> Prikaži več oglasov <<

Deli s prijatelji
Prejšnji članekPospeševanje Prodaje
Naslednji članek123 Zmenki

PUSTITE KOMENTAR