Deli s prijatelji
Moski Svet

Tako kot vsaka »normalna ženska«  potrebuje druženje s svojimi prijateljicami, potrebujemo tudi njihovi partnerji svoj  moski svet, kjer enostavno naredimo preklop, ko enostavno odklopimo »napajalni kabel« in se odpravimo polni adrenalina v družbo somišljenikov, svojih prijateljev. Tudi moški namreč krvavo rabimo nekakšno zatočišče pred vsakdanjimi težavami, »kotiček« kjer izlijemo vse slabe trenutke, misli in čustva na plano.  Da, prav berete drage dame – moški imamo svoja čustva in to zelo intenzivna.

Če ne jočemo na koncu solzavega filma, še ne pomeni, da nas zgodba ni ganila.

Smo pač bolj realni in znamo ločiti film od dejanskega življenja. Povejte mi prosim, kdo na tem svetu pa bi jokal, če bi mu naprimer jaz razkril svojo življenjsko zgodbo?

Načeloma moški tudi ne potrebujemo nove garderobe dvakrat mesečno, dovolj je že to, da se v obstoječi dobro počutimo. Kadar pa se moški res dobro počuti, pa je seveda lep. Prav tako moški ne potrebuje 20 parov čevljev, če pa imamo samo dve nogi. Dovolj je en par superg za šport, par elegantnih čevljev za posebne priložnosti, pa mogoče kakšna res dobra športna obutev, ki paše tako trenirki, kavbojkam in celo cargo hlačam.

Ne čevlji, ne nove torbice, ne šminke in parfumi … Vse to jaz osebno (kot moški seveda ) sprejemam izključno samo v kompletu z lastnico.  Kar pomeni damam nova torbica in kilogram pudra, pomeni moškim šport in sod piva v dobri moški družbi.

Moški ne ljubimo rdečih rožic in pentelj, vse kar želimo imeti v rdeči barvi je Ferrari ali pa mogoče kak Porsche.

Moški ne zapravljamo telefonskih impulzov za pogovor s prijateljem, če pa se lahko dobimo v gostilni in po civilizirano in na staromoden način izmenjamo par dobrih fint in novih vicev , hkrati pa seveda predebatiramo vse športne aktualne dogodke. Dobra stran gostiln so seveda tudi privlačne in energične natakarice, ki so sigurno naučene kako se naj obnašajo do moških strank.

Koliko teorije je bilo že napisane in koliko  raziskav je že padlo na to temo, pa še vedno mi moja draga pravi, da sem zanjo neznanka. Če ji rečem, da je lepa, pa me gleda kot da sem padel z marsa.

Kdo bi razumel ženske, če pa one ne razumejo, kaj v resnici sploh je moski svet ? Pa saj nima veze, glavno da moški obiskovalci vedo, v čem je poanta.

Lahko noč torej, dragi kolegi…

Zadnje vpisani mali oglasi

>> Objavi oglas <<

>> Prikaži več oglasov <<

Deli s prijatelji
Prejšnji članekKako Shujsati
Naslednji članekHrana In Vino