Deli s prijatelji
Črnilo

Vsesplošno slabo stanje in finančna kriza se kaže dandanes predvsem v veliki stopnji nezaposlenosti v naši državi. Sicer mi točni statistični podatki v tem trenutku niso poznani, vendar je odstotek nezaposlenih državljanov katastrofalen, kar pomeni da so oglasi za zaposlitev več kot dobrodošli.

Po moji oceni je v tem trenutku verjetno ena izmed top iskanih tem na spletu iskanje zaposlitve in raznoraznih zaposlitvenih oglasov. Mali oglasi pa se najdejo že tudi na skoraj vseh oglaševalnih portalih, kot tudi na spletnih straneh posameznih podjetij.

Med zaposlitvenimi oglasniki je sicer nekaj iskalnikov , ki so vodilni pri nas, kar pa ne pomeni da oseba, ki išče zaposlitev, ne more poiskati zaposlitve preko katerekoli spletne strani, ki to storitev ponuja.

Žal je dandanes ponudba služb in dela tako minimalna, da je že skoraj čisto izbrisana zgodovina ko še ni bilo raznih zaposlitvenih zavodov ali kakšne agencije ki posreduje na trgu dela med delavci in delodajalci.

Sprijaznimo se torej s kruto realnostjo, da dolgoletnega prijatelja na cesti ne pozdravimo več s preprostim »Zdravo, kako si?«, temveč s hladnim in skoraj obupanim »Zdravo, Iščem zaposlitev, poznaš koga? «

Zadnje vpisani mali oglasi

>> Objavi oglas <<

>> Prikaži več oglasov <<

PUSTITE KOMENTAR